+370 382 51230

gimnazija(eta)lsg.lt

Vilniaus g. 69

LT-19121 Širvintos

07:00 - 17:00

Pirmadienis - Penktadienis

Pamokų laikas

1. 8.00-8.45

2. 8.55-9.40

3. 9.50-10.35

4. 11.00-11.45

5. 12.05-12.50

6. 13.00-13.45

7. 13.55-14.40

8. 14.50-15.35

(8 382) 51230

gimnazija@lsg.lt

Vilniaus g. 69

LT-19121 Širvintos

08:00 - 17:00

Pirmadienis - Penktadienis

GERO VĖJO!..

Kas ten darosi gimnazijoje, koks ten šurmulys, triukšmas, lakstymas? Kodėl tiek žmonių? Juk karantinas!  Mes jau ir užmiršome apie viešus renginius, apie gražiausią pavasarinę mokyklinę šventę – Paskutinį skambutį… O jisai neaplenkė ir mūsų gimnazijos, atėjo kartu su saulėta diena, gaivia žaluma, ketvirtokų juoku, trečiokų susirūpinusiais žvilgsniais….

Papuoštose kabinetuose – klasių vadovių pamoka, mažos trečiokų staigmenos, mielos dovanėlės, fotografų invazija. Reikia juk po savęs palikti nuotraukas gimnazijos albume, kad ateinančios kartos žinotų, kad čia mokėsi Daivos Erslavienės, Ievos Vidauskienės ir Editos Rutkauskienės šaunieji mokiniai! Šiai, 73 abiturientų laidai, teko visi karantininiai siurprizai: Paskutinis skambutis be mūsų mažųjų draugų pirmokų, be gausaus svečių būrio, be jaukios aktų salės aplinkos… Tačiau trečiokų pastangos, šventė atvirame ore, natūralios gamtinės dekoracijos, vėjas, kedenantis plaukus ir gamtos garsai kompensavo daug ką.

Trečiokai Adrija, Matas ir Paulius rikiavo visą šventės eigą, Faustina, Kamilė, Ugnius tapo pirmokėliais ir pasistengė, kad vaikystės vizija pradžiugintų ketvirtokus, mokytojas Arvydas ir Laura  svajingomis dainomis virpino abiturientų širdis. O ar gali būti Paskutinis skambutis be aktyviausių, šauniausių, išmaniausių ir visų kitų „-ausių“ išeinančiųjų apdovanojimo? Dėkojame Paulei Vinčaitei, Justei Šimonytei, Eimantui Katinui, Lukui Voveriui, Austėjai Lebedinskaitei, Justinui Blažiui, Nojui Terechovui, Nedui Klimui, Viliui Mažuliui, Pauliui Vitkauskui, Daniui Miliukui, Rugilei Petuškaitei, Gabijai Vercinskaitei, Kostui Barauskui, Vytautei Lisauskaitei, Irmantui Savkai, kurie savo mokslu, dalyvavimu olimpiadose, varžybose, konkursuose, aktyvia socialine veikla garsino mūsų gimnazijos vardą!

Pradinės mokyklos direktorės Irenos Sližauskienės ir pirmųjų mokytojų Živilės Lisauskienės, Adelės Gelažunienės,  gimnazijos direktorės Audronės Buzienės, klasių vadovių Daivos Erslavienės, Ievos Vidauskienės ir Editos Rutkauskienės nuoširdūs linkėjimai palydėjo abiturientus į egzaminų sesiją ir pasaulį, pilną netikėtumų, pavojų ir nuostabių akimirkų…  Ketvirtokų atsakomasis žodis – padėka ir saldi staigmena buvo tarsi balzamas širdžiai. Ačiū jiems už tai! O ką galima įteikti išeinantiems, kad prisimintų mokyklą, klasę, nerūpestingas dienas? Išminties ir mokslo simbolį pelėda, kuri dar ir skamba… Šokoladą, kad jis pasaldintų akimirkas prieš slidžią ir pavojingą egzaminų sesiją… Tokias dovanas savo vyresniesiems draugams įteikė trečiokai. Ir mūsų dideli vaikai, mūsų gimnazistai,  išėjo į gyvenimą. Paskutinė, 73-oji  laida, iš rožinio Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos mūro… Gero vėjo į Jūsų gyvenimo bures, mielieji!

IIIc klasės vadovė Margarita Vaičelytė

Comments are closed.
Archyvai